La Tomatina Kino un TV

La Tomatina ir viens no Spānijas festivāliem ar vislielāko starptautisko ietekmi un viens no būtiskākajiem vasaras notikumiem visu tautību izklaides cienītājiem un tūristiem. Šis entuziasms par La Tomatina nav palicis nepamanīts reklāmdevējiem un publicistiem no visas pasaules; lielākie zīmoli un starptautiskās korporācijas jau ir veikušas reklāmas dzinumus un sponsorēšanu, kas savus produktus saista ar ballīti, kas ir jaunības, kaislības un enerģijas tēls.Ir bijuši arī filmu dzinumi, aizvedot Tomatīnu uz kino.

Daži La Tomatina uzstāšanās piemēri dažādās kampaņās un atbalstos

1. Videospēļu kompānija Namco iekļauta Tekken cīņas videospēļu sāgas 6. daļā-scenārijā, kas līdzinās tomatina buñolense.

2. 2009. gada novembrī Buñol režisors Darío J. Ferrer nošāva oficiālo īsfilmu par La Tomatina izcelsmi ‘sarkanais punkts’, kurā piedalās Alejo Saura, Mariam Hernández, Hosē Montó, Pepe Carabias, Javivi, Ewa Miller, Joan Gadea, Lola Moltó starp citiem pazīstamiem aktieriem un kas tika izlaists ar ievērojamiem panākumiem 2011.gadā.

3. 2011. gadā Bolivuda padara ballīti zināmu Indijā ar režisores Zojas Akhtaras filmu “tu dzīvo tikai vienu reizi”.

4. 2011. gadā Līna Ramzija režisēja filmu “mums jārunā” par Kevinu, kas ir daudz apbalvots festivālos, kurā galvenā varone (Tilda Svintone) dodas uz La Tomatina.

5. Disneja rūpnīca ir iekļāvusi La Tomatina vienā no saviem slavenajiem Disneja šortiem 2015.gadā ar nosaukumu “Al Rojo Vivo”.

6. Tajā pašā gadā Google ir izlaidusi reklāmu savai jaunajai lietotnei “jautājumi”, kur Bunol partija ir nosaukta.

7. 2015. gada jūlijā Holivuda Buņolā filmēja vairākas ainas režisora Marka Forstera filmai “viss, ko es redzu, esi tu” un galvenajiem varoņiem-Bleiku Laivliju un Džeisonu Klārku.

8. La Tomatina 2015 dienā Google izveido Google Doodle par godu tautas svētku septiņdesmitajai gadadienai.

Daži La Tomatina uzstāšanās piemēri dažādās kampaņās un atbalstos

1. Tomātu festivāls: Buñol ir krāsots sarkanā krāsā La Tomatina pirmajā apmaksātajā izdevumā

2. Tas ir bijis Tomatina de Buñol 2017 / Spānija

3. Tomatina.es reklāmas video ceļojumi uz La Tomatina de Buñol

4. Simtiem tonnu tomātu tiek izmantoti kā munīciju Spānijas Tomatina festivālā